Rembrandt en Kiki zijn een tweetalige tweeling met een Nederlandse moeder en een Engelse vader. In elk boek beleven Rembrandt en Kiki een leuk en grappig avontuur.

Rembrandt & Kiki verhuizen naar Nederland 

Klik hier om te bestellen

front cover move to nl

Samen met papa en mama, verhuizen Rembrandt en Kiki van Engeland naar Nederland. Zij helpen de vrachtauto in te pakken, maar zien dan zoveel andere interessante spullen! Wat vinden Rembrandt en Kiki in de verhuisdozen?

Rembrandt & Kiki in het museum

Klik hier om te bestellen

front cover museum

Rembrandt en Kiki zijn op schoolreis naar het museum. Er is zoveel te zien en te doen, dus wat kan er mis gaan?

Rembrandt & Kiki op de boerderij

Klik hier om te bestellen

front cover farm

Opa en oma gaan met Rembrandt en Kiki naar de boerderij. Ze hebben een hele leuke dag op de boerderij, maar waarom ruikt Rembrandt zo naar koeienvlaai?

Rembrandt & Kiki op het strand

Klik hier om te bestellen

Wat is er nu leuker dan naar het strand gaan? Papa, Mama, Rembrandt en Kiki hebben een heerlijke dag op het strand. Maar waar is Kiki’s haar en waar is de zwembroek van Rembrandt?

beach

Rembrandt & Kiki in het bos

Klik hier om te bestellen

Het is herfst. Papa, mama, Rembrandt en Kiki maken en wandeling in het bos. Ze verzamelen bladeren, zien een regenboog en ze vinden kastanjes en eikels. Hoe komt het dat ze onder de modder zitten?

front cover forest

Rembrandt & Kiki in de sneeuw

Klik hier om te bestellen

Het is winter. Rembrandt en Kiki houden van de sneeuw…. schaatsen, sleeën en sneeuwballen gooien!  Lukt het hen om niet te vallen bij het schaatsen op de gracht?

snow